Centre Pompidou. Correspondències

Correspondències a les  “Lignes de temps”  (dins l’espai « Pédagogie »). Exposició "Víctor Erice – Abbas Kiarostami”, del 19 de setembre de 2006 fins el 7 de gener del 2007

En motiu de la itinerància de l’exposició “Erice – Kiarostami. Correspondències” al Centre George Pompidou de París, en una de les sales, juntament amb altres peces, es podia veure "Correspondències. Al Víctor i l’Abbas, des de Barcelona", la pel·lícula que vam realitzar a partir de les cartes filmades que els nens participants a "El taller del cineasta" van adreçar als cineastes.

L’Institut de Recherche et d’Innovation del Centre Pompidou va crear un espai interactiu d’anàlisi i documentació hipermèdia anomenat "Línies de temps", que permet desenvolupar un treball de creació i investigació entorn l’obra dels dos cineastes. Entre aquestes “línies de temps”, a l’apartat de “Pedagogia” trobareu les Correspondències a Abbas i Víctor, des de Barcelona,  realitzades pels nens i nenes participants a "El taller del cineasta" del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.