Filmoteca per a les escoles 2014-2015

Octubre 2014 - Maig 2015

A partir del mes d'octubre de 2014 la Filmoteca de Catalunya inicia la cinquena edició de la programació per a escoles i instituts.

A Bao A Qu ha dissenyat un programa que permet un acostament actiu, creatiu i reflexiu al cinema a través de films i fragments de grans cineastes. Algunes sessions es complementen amb demostracions pràctiques a càrrec de professionals del cinema (realitzadors, muntadors, directors de fotografia). En els quaderns pedagògics s'inclouen propostes pràctiques que poden enriquir el visionat.

Podeu consultar el programa d'A Bao A Qu i el programa complet aquí.

El pla i el muntatge: selecció de fragments de grans cineastes de tots els temps (5 i 6 de novembre a la Filmoteca de Catalunya i  el 26 de novembre als cinemes Truffaut de Girona). 3r i 4t ESO / Batxillerat / Cicles Formatiu.

La plaga, de Neus Ballús (11 i 12 de desembre). 3r i 4t ESO/ Batxillerat / Cicles Formatius.

Com es fa el cinema: selecció de making of i fragments de films  (29 i 30 de gener a la Filmoteca de Catalunya i el 4 de març als cinemes Truffaut de Girona). Cicle Superior d'Educació primària/  1r, 2n, 3r i 4t ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

Llum i color al cinema: direcció de fotografia i direcció artística (19 i 20 de febrer). 1r, 2n, 3r i 4t ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

El nen / The Kid, de Charles Chaplin (5 de març i 20 de març) Cicle Mitjà i Cicle Superior d’Educació primària.

La nit al cinema: selecció de fragments de grans cineastes de tots els temps (14 i 15 d’abril). Cicle Superior d’Educació primària / 1r, 2n, 3r i 4t ESO / Batxillerat/ Cicles Formatius.

Inscripcions: [email protected] / 93 556 51 98 / Filmoteca de Catalunya