Joves Programadors D'A

El grup de Joves Programadors estarà format per nois i noies d’entre 16 i 25 anys. Seran responsables de la programació de la primera edició de la Sala Jove D’A, una nova secció del Festival D’A 2018, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’abril a l’Auditori del CCCB. La secció comptarà amb un total de 6 títols d’estrena que els Joves Programadors presentaran abans de cada sessió; també acompanyaran el diàleg posterior amb els i les cineastes que participin a les sessions.

A més, als matins es desenvoluparan diversos tallers de creació cinematogràfica amb cineastes.

Entre el 20 i el 29 de març, els Joves Programadors visionaran i comentaran una preselecció de 10 films, entre els que escolliran els que volen programar. Durant el mes d’abril, prepararan els textos i les presentacions que tindran lloc durant el festival.

Els Joves programadors disposaran d’una acreditació que els donarà lliure accés a totes les projeccions del festival (del 26 d’abril al 6 de maig), inclosa la gala de Clausura. També rebran un diploma acreditant la seva participació al festival com a Joves Programadors.

Els interessats en participar han d’omplir el següent formulari abans del proper diumenge 18 de març: https://goo.gl/forms/qEMaqj5SP93ldltk1.

La resolució es comunicarà del 19 de març.