Joves Programadors Moving Cinema D'A 2019

El grup de Joves Programadors estarà format per nois i noies d'entre 16 i 25 anys. Seran responsables de seleccionar la programació de la segona edició de la Sala Jove D'A, que tindrà lloc els dies 27, 28 d'abril i 3 de maig als Aribau Multicines. La secció comptarà amb un total de 6 títols d'estrena que els Joves Programadors presentaran abans de cada sessió; també acompanyaran el diàleg posterior amb els i les cineastes que participin a les sessions.

Entre el 18 de febrer i el 18 de març, els Joves Programadors visionaran i comentaran una preselecció de films, entre els que escollir els 6 que formaran part de la Sala Jove D'A. Entre el 20 de març i el 24 d'abril, prepararan els textos i les presentacions que tindran lloc durant el festival.

Els Joves Programadors disposaran d'una acreditació que els donarà accés a totes les projeccions del festival (del 25 d'abril al 5 de maig), inclosa la inauguració i la gala de clausura. També rebran un diploma acreditant la seva participació al festival com a Joves Programadors.

Els interessats en participar han d'omplir el següent formulari abans del proper dimecres 13 de febrer: https://goo.gl/forms/hMYVFRGQsC0E6S753.

La resolució es comunicarà el 15 de febrer.