Retrats de barri. A través del petit comerç

Retrats de barri és un projecte de creació fotogràfica que proposa a infants i joves descobrir el petit comerç del seu barri, posant en valor aquest teixit humà, social, urbanístic i cultural a través d’un procés creatiu del propi alumnat.

Participen al projecte: l’Institut Sant Andreu, l’Institut Barcelona-Congrés, l’Institut Príncep de Girona, l’Escola Víctor Català i l’Escola Timbaler del Bruc. Els centres associen la seva descoberta als eixos comercials que tenen propers: Eix Nou Barris, Eix Maragall i Eix Sagrada Família.

Imparteixen els tallers als diferents centres els fotògrafs Eugeni Gay, Mònica Roselló i Joan Villaplana, juntament amb els mestres i professors de cada grup.

Les fotografies resultants del projecte s’exposaran a finals d’abril als diferents barris i també s’editarà una publicació que es presentarà de manera conjunta.

Retrats de barri és un projecte de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i el Consorció d’Educació, ideat i desenvolupat per l’Associació A Bao A Qu. El taller es vincula a l’any de la Cultura i el Comerç que organitza la Fundació Barcelona Comerç.