Street Photography. Taller de creació de projectes fotogràfics

En diàleg amb l’exposició “Vivian Maier. In Her Own Hands”

Amb la fotògrafa Tanit Plana

Durant una setmana, amb l’acompanyament de la fotògrafa Tanit Plana i prenent com a referent l’univers de Vivian Maier, explorarem les potències de la fotografia per mostrar el món que ens envolta. Experimentarem amb les tries expressives i tècniques de la fotografia i cada participant elaborarà el seu propi projecte fotogràfic, que culminarà amb l’edició i exposició de les fotografies de cada projecte.

Es realitzaran 3 sessions de 4 hores per tal que els dies que no hi hagi taller els participants puguin seguir desenvolupant i enriquint els seus projectes. El taller tindrà un caràcter eminentment pràctic i creatiu, i donarà eines als participants per a què posteriorment puguin seguir aprofundint en les seves recerques fotogràfiques.

Nota: Si no disposeu de càmera fotogràfica, feu-ho constar en el moment de la inscripció. Si teniu càmera pròpia, porteu-la!

Aquest projecte està impulsat per Foto Colectania i Fujifilm en el marc de l’exposició “Vivian Maier. In Her Own Hands”, que es presenta a Foto Colectania fins el 10 de setembre.

 Ideació i desenvolupament a càrrec d'A Bao A Qu

Informació:

Sessions el 4, 6 i 8 de juliol, de 10 a 14h

Per a nois i noies de 15 a 19 anys

Places limitades a 12 persones, per ordre d’inscripció.

Preu: 45€

Inscripcions: Cal fer reserva prèvia per telèfon o per e-mail, T. 93 217 16 26 / [email protected]