• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 1118.
 • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
17/10/2019

'Entre silencios' i 'Les ones ressonen' al Dubrovnik Film Festival

Els films Les ones ressonen, realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Barres i Ones, i Entre silencios, realitzat pels alumnes de 6è del CEIP A Rúa, tots dos a Cinema en curs 2018-2019, es projecten al Dubrovnik Film Festival.

02/05/2019

Festival Cine Ambulante

Núria Aidelman, co-directora d’A Bao A Qu, presenta Cinema en curs i imparteix una formació de tres dies per a docents de diversos centres educatius de Mèxic al festival itinerant Cine Ambulante al Laboratorio de Tecnologías el Rule, durant els dies que el festival s’atura a Ciutat de Mèxic.

30/04/2019

'COMENÇAR DE NOU' AL FESTIVAL CORTI A PONTE

El film Començar de nou, realitzat pels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Montjuïc a Cinema en curs 2017-2018, es projecta al festival Corti a Ponte. Hi ha tres projeccions de la pel·lícula: el 29 d’abril, a les 9h30, a l’aula Magna Pentagono d’Agripolis in Legnaro, el 2 de maig, a les 9h30, al cinema Porto Astra de Pàdua, i el 8 de maig, a les 9h30, a l’ajuntament de Ponte San Nicolò.

 

30/04/2019

'LLUNA CREIXENT' AL FESTIVAL CORTI A PONTE

El film Lluna creixent, realitzat pels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Maria Espinalt a Cinema en curs 2017-2018, es projecta al festival Corti a Ponte. Hi ha dues projeccions de la pel·lícula: el 30 d’abril, a les 9h30, al cinema Porto Astra de Pàdua, i el 7 de maig, a les 9h30, a l’ajuntament de Ponte San Nicolò.

 

26/04/2019

'EL NOSTRE BARRI: LA TRINITAT NOVA' I 'MÍRAME A LOS OJOS' AL CINEYOUTH FILM FESTIVAL

Els films El nostre barri: la Trinitat Nova, realitzat pels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Trinitat Nova, i Mírame a los ojos, realitzat pels alumnes de 1r de Batxillerat de l’IES Rey Pastor (Moratalaz), tots dos a Cinema en curs 2017-2018, es projecten al CineYouth Film Festival, un festival de pel·lícules realitzades per nens i joves dins del Chicago International Film Festival. Les projeccions tenen lloc, respectivament, el 27 d’abril a les 15h i el 28 d’abril a les 11h, totes dues a The Music Box Theatre. El film 'Mírame a los ojos' obté el premi a Millor Pel·licula Internacional del festival. 

Enllaç als documentals del festival

Enllaç a les pel·licules internacionals del festival

04/04/2019

'LA FUGIDA' AL INTERNATIONAL YOUTH FILM FESTIVAL PLASENCIA ENCORTO

El film La fugida, realitzat pels alumnes de l’Escola Rafael Alberti a Cinema en curs 2017-2018, es projecta a l’International Youth Film Festival Plasencia Encorto

20/03/2019

'ALLAU' AL BARCELONA VISUAL SOUND

El film Allau, realitzat pels alumnes de l’Institut Moisès Broggi a Cinema en curs 2017-2018, és un dels finalistes de la categoria de ficció del Festival Visual Sound i es projecta al Casal de Joves Casa Sagnier el dia 20 de març a les 19h.

 

18/03/2019

'EL NOSTRE BARRI: LA TRINITAT NOVA' AL BARCELONA VISUAL SOUND

El film El nostre barri: la Trinitat Nova, realitzat pels alumnes de l’Institut Escola Trinitat Nova a Cinema en curs 2017-2018, és un dels finalistes de la categoria de documental del Festival Visual Sound i es projecta a l’Espai Jove Garcilaso el dia 18 de març a les 18h.

El film rep el premi del jurat. L’acte d’entrega de premis i clausura del festival té lloc el dia 29 de març a les 19h a l’Espai Jove la Bàscula.

 

13/02/2019

Màster Permea – Programa Experimental de Mediació i Educació a través de l’Art

Laia Colell, co-directora d’A Bao A Qu, imparteix classes, com a professora convidada, al Màster Permea – Programa Experimental de Mediació i Educació a través de l’Art, títol propi organitzat conjuntament pel Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

 

16/01/2019

'DESTINO ALMENDRALES' A IDEAS PARA 7 POBLADOS DE MADRID

Un fragment de la pel·lícula Destino Almendrales, realitzada pels alumnes del CEIP Ntra. Sra. de la Fuencisla a Cine en curso 2018-2019, s’inclou dins la peça audiovisual Poblados de Madrid [un recuerdo, un diálogo, un testimonio y una jornada] de Jorge Suárez-Quiñones, que es mostra a l’exposició Ideas para 7 Poblados de Madrid, dins el cicle De qué hablamos cuando hablamos de arquitectura, organitzat per l’Escola Tècnica d’Arquitectura de Madrid. La inauguració té lloc el 16 de gener a les 19h00 a Conde Duque Madrid.