• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 1118.
 • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
19/01/2019

PRIMERES CONNEXIONS EN RESiDÈNCiA

Al llarg del primer tram de curs, els processos EN RESiDÈNCiA han anat teixint les primeres connexions amb institucions culturals de la ciutat. Així, els alumnes de l’Institut Verdaguer que treballen amb Adrian Schindler, han visitat l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, els de l’Institut Menéndez y Pelayo amb Mercè Soler han visitat les col·leccions del Museu Nacional d’Art de Catalunya, els de l’Institut Juan Manuel Zafra amb Mònica Planes han descobert les col·leccions d’arts decoratives del Museu del Disseny i experimentat amb les tècniques ceràmiques, els de l’Institut Narcís Monturiol amb Bruno Ollé a la Fundació Vilacasas – Can Framis, els de l’Institut Poeta Maragall amb Antoni Abad  han visitat la Presó Model i l’exposició temporal dedicada a l’’Art Brut’, els alumnes de l’Institut La Guineueta amb Alberto Peral, han visitat l’exposició temporal de Sinéad Spelman a la Fundació Suñol i els alumnes de l’Institut Antaviana amb Nora Ancarola i Marga Ximénez visiten l’exposició Flux de l’Arts Santa Mònica.

Podeu seguir tots els processos de creació als blocs: http://blocsenresidencia.bcn.cat/20182019/

 

21/09/2018

I celebrem 10 anys EN RESiDÈNCiA

Enguany és una edició molt especial d'EN RESiDÈNCiA! Fem 10 anys! Ho celebrarem amb una exposició, publicacions i activitats! L’exposició s’inaugurarà el 4 d’abril a la Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani.

 

21/09/2018

Iniciem la 10ª edició d’EN RESiDÈNCiA

Enguany comissariem i coordinem les residències d’Antoni Abad a l'Institut Poeta Maragall, Nora Ancarola i Marga Ximénez a l'Institut Escola Antaviana, Claudia Pagès a l'Institut Jaume Balmes, Alberto Peral a l'Institut La Guineueta, Mònica Planes a l'Institut Juan Manuel Zafra (vinculada al Museu del Disseny), Bruno Ollé a l'Institut Narcís Monturiol, Adrian Schindler a l'Institut Verdaguer i Mercè Soler a l'Institut Menéndez y Pelayo (comissariat i coordinació compartida amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya).

EN RESiDÈNCiA és un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d'Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb A Bao A Qu.

16/09/2017

Comença la 9ª edició d'EN RESiDÈNCiA

Enguany es desenvolupen un total de setze residències, de les quals A Bao A Qu en comissaria i coordina set: Alícia Casadesús amb Antoni Clapés a l'Institut Jaume Balmes, Laura Lanelli a l'Institut Quatre Cantons, Marc Larré a l'Institut Joan Boscà, Makea tu vida a l'Institut Maria Espinalt (vinculada al Museu del Disseny), Mariona Moncunill a l'Institut Juan Manuel Zafra (coordinació compartida amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya), Antonio R. Montesinos a l'Institut Costa i Llobera i Martí Sales a l'Institut Narcís Monturiol.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d'Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb A Bao A Qu, que també és responsable del comissariat i la coordinació de set residències. En els darrers anys també s’han incorporat com a equips de comissariat i coordinació la Fundació Joan Miró, l'Afluent, el Servei Educatiu del Museu Nacional d'Art de Catalunya, El Graner-Mercat de les Flors i La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia, L'Antic Teatre, La Central del Circ i el Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

12/06/2017

Presentació de Laia Estruch EN RESiDÈNCiA a l'Institut Juan Manuel Zafra

Alumnes de 4rt d'ESO de l'Institut Juan Manuel Zafra juntament amb Laia Estruch, van presentar la performance 'Playground Scene' al pati de l'institut. La performance es desenvolupa al voltant d'una estructura de ferro creada en el mateix procés de creació i instal·lada temporalment al pati del centre educatiu.

Després de realitzar l'acció, els alumnes i la Laia Estruch van explicar el procés de treball així com la peça realitzada.

Per a seguir el procés de creació i la documentació generada al llarg del curs, podeu veure el bloc.

 

06/06/2017

Presentació d'Ana Garcia-Pineda EN RESiDÈNCiA a l'Institut Doctor Puigvert

Presentació de l'exposició 'No necessites una piconadora si la teva lògica és de pes', realitzada per Ana Garcia-Pineda i els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Doctor Puigvert, en el marc d'EN RESiDÈNCiA. L'exposició consta de tres peces diferenciades: 'Preguntes sense resposta', 'No et rentis les mans' i 'On va la llum quan marxa'.

L'exposició s'ha presentat al Centre Cívic Baró de Viver i es pot veure fins el 14 de juny. Per seguir el procés de creació, podeu consultar el bloc.

02/06/2017

Presentació de Toni Giró EN RESiDÈNCiA a l’Institut Serrat i Bonastre

Presentació de la peça ‘#MONU#mentalismes’, realitzada pels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Serrat i Bonastre amb Toni Giró en el marc d’EN RESiDÈNCiA. La presentació va realitzar-se al pati del Museu Frederic Marès, a càrrec dels alumnes i el creador.

Podeu consultar el procés de creació al bloc.

29/05/2017

Presentació de Jaume Pitarch EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi

El pati del Centre d’Art - Tecla Sala va a acollir la presentació d’’Aula d’acollida’, intervenció realitzada per Jaume Pitarch i alumnes de 4rt d’ESO en el marc del projecte EN RESiDÈNCiA. Els alumnes van explicar el procés de creació de la peça, el treball conjunt amb el creador i també el sentit de la intervenció i el seu títol.

La intervenció podrà veure's fins el 25 de juny, en el marc de l'exposició 'La pràctica impossibilitat del dejuni' de Jaume Pitarch.

Podeu consultar el procés de creació al bloc.

24/05/2017

Presentació de Pep Duran EN RESiDÈNCiA a l’Institut Jaume Balmes

Presentació de ‘Contin(g)ent’, la peça mural realitzada per Pep Duran i alumnes de 4rt d’ESO en el marc d’EN RESiDÈNCiA insertada en un dels murs del centre educatiu. L’obra és una peça mural de guix blanc que s’ha instal·lat de manera permanent a la paret d’accés a la Sala d’Actes de l’Institut.

Podeu consultar el procés de creació al bloc.

22/05/2017

Presentació de LaCol EN RESiDÈNCiA a l’Institut Príncep de Girona

Presentació de ‘Nexum³’, intervenció arquitectònica al solar proper a l’Institut Príncep de Girona, realitzada per alumnes de 3r d’ESO i LaCol en el marc d’EN RESiDÈNCiA.

Podeu consultar el procés de creació al bloc.