• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 1118.
 • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
31/05/2019

Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca amb Carla Simón

El 31 de maig té lloc una inoblidable tarda de cinema a la Filmoteca de Catalunya amb els Joves Programadors Moving Cinema i la cineasta Carla Simón.

Després de la projecció en díptic de Llacunes, de Carla Simón i Les mains négatives, de Marguerite Duras, es comparteixen reflexions entorn de l'impuls de la creació, el valor dels espais, el muntatge, el paper dels records i els oblits en el procés de creació d'Estiu 1993

Una tarda molt reveladora que culmina mesos de treball amb els Joves Programadors Moving Cinema compartint pensaments, visionats, aprenentatges, vivències, entusiasmes i molt d'amor pel cinema.

La sessió es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu i la Filmoteca de Catalunya.

27/05/2019

Projecció de 'Il posto' als Cinemes Verdi de Barcelona

El 17 de maig, en el marc del projecte europeu CinEd, alumnes d'Experiències Cinema en curs a l'Institut Juan Manuel Zafra (Barcelona), l'Institut Moisès Broggi (Barcelona) i l'Institut Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat) comparteixen amb molta emoció la projecció de Il posto d'Ermanno Olmi als Cines Verdi de Barcelona.

En el diàleg posterior vam parlar de les relacions en el món laboral, del pla inicial i del final, de com el film comença i acaba amb el mateix pla, del treball amb el so i la música, del personatge de l'escriptor, d'en Domenico i la Magalí, de les mirades i el valor dels rostres…

30/04/2019

Projecció de 'El verdugo' a l'IES Rafael Dieste (A Coruña)

Durant la Setmana Cultural de l'IES Rafael Dieste d'A Coruña, dedicada al cinema, es programa el film El verdugo de Luis García Berlanga en una sessió desenvolupada en el marc de CinEd i en col·laboració amb el CGAI – Centro Galego de Artes da Imaxe. Assisteix l'alumnat de segon cicle d'ESO i Batxillerat del centre.

Els alumnes de Batxillerat, que havien assistit a la projecció en el CGAI, presenten el film i elaboren una fulla de sala que es reparteix entre el públic assistent.

Podeu llegir els seus comentaris al bloc del projecte.

27/04/2019

Sala Jove D'A 2019

En el marc de la novena edició del D'A Film Festival torna la Sala Jove D'A, la secció del festival desenvolupada per A Bao A Qu i programada per un grup de Joves Programadors Moving Cinema D'A 2019.

En aquesta segona edició, la secció compta amb 10 pel·lícules, presentacions i diàlegs amb els i les cineastes Clément Schneider, Jonás Trueba, Carla Simón i Alessia Chiesa.

Les pel·lícules programades són De chaque instant de Nicolas Philibert; Después también de Carla Simón, cineasta de l'equip de Cinema en cursEl día que resistía d'Alessia Chiesa; L'époque de Matthieu Bareyre; els quatre films que -de moment- integren el projecte Quién lo impide de Jonás Trueba: PrincipiantesSi vamos 28, volvemos 28Sólo somos i Tú también lo has vividoRuben Brandt, collector de Milorad Krstic; i Un violent désir de bonheur de Clément Schneider. Aquesta darrera sessió inaugura la Sala Jove D'A i és presentada pel grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca.

La Sala Jove D'A, oberta a tots els espectadors del festival, es du a terme el 26 d'abril a la Filmoteca de Catalunya i el 27 i 28 d'abril i el 3 de maig als Aribau Multicines.

26/04/2019

Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca... i al D'A Film Festival

El 26 d'abril té lloc la tercera sessió programada pels Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca que presenten Un violent désir de bonheur (2018), de Clément Schneider. La sessió, molt especial, inaugura la Sala Jove D'A, la secció del D'A Film Festival desenvolupada per A Bao A Qu, i compta amb la presencia del cineasta.

El director de la Filmoteca, Esteve Riambau, i el director del D'A Film Festival, Carlos R. Ríos, introdueixen el grup de joves que presenta el film i condueix el diàleg després de la projecció.

Amb comentaris i reflexions extraordinàriament riques i sensibles, es parla sobre escriure sense guió i assumir el dubte, els signes de la revolució, les revolucions interiors, els personatges de Gabriel i Marianne, sobre subvertir els símbols, del monòleg final i de prendre la paraula, de filmar l'espai i els rostres, dels actors i la vida…

La sessió es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu, la Filmoteca de Catalunya i el D'A Film Festival Barcelona.

26/04/2019

'Si vamos 28, volvemos 28' al D'A Film Festival Barcelona

El divendres 26 d'abril, en el marc del D'A Film Festival Barcelona sis grups d'alumnes Cinema en curs i Moving Cinema es troben al Teatre del CCCB per veure el film Si vamos 28, volvemos 28, que format part del projecte Quién lo impide del cineasta Jonás Trueba.

Després de la projecció s'inicia un diàleg molt enriquidor amb el cineasta i Candela Recio, Pablo Hoyos i Silvio Aguilar, protagonistes dels films: sobre la improvisació a la pel·lícula, la força de la creació col·lectiva, la necessitat d'un cinema honest que ens interpel·li com a espectadors, el procés de creació, el cinema com a espai de cohesió…

25/04/2019

Joves Espectadors al D'A Film Festival

En aquesta cinquena edició de col·laboració entre A Bao A Qu i el D'A Film Festival Barcelona, alumnes i exalumnes de Cinema en curs i Moving Cinema assisteixen al festival com a Joves Espectadors a una selecció de films a un preu reduït. En moltes ocasions tenen també l'oportunitat de dialogar amb els i les cineastes. Es proposen els deu films que integren la secció Sala Jove D'A, programada per un grup de Joves Programadors Moving Cinema: De chaque instant, de Nicolas Philibert; Después también i diàleg amb Carla Simón cineasta de l'equip de Cinema en curs; El día que resistía, d'Alessia Chiesa; L'époque, de Matthieu Bareyre; Ruben Brandt, collector, de Milorad Krstic; Un violent désir de bonheur i diàleg amb Clément Schneider; i els quatre films que –de moment- integren el projecte Quién lo impide en diàleg amb Jonás Trueba: Principiantes, Si vamos 28, volvemos 28, Sólo somos i Tú también lo has vivido. A aquesta selecció s'afegeix Ojos negros, de Marta Lallana i Ivet Castelo.

15/04/2019

Projecció d'"Estiu 1993" a la Filmoteca de Catalunya

En el marc del programa "Filmoteca per a les escoles" a la Filmoteca de Catalunya, el dimecres 10 i el divendres 12 d'abril alumnes de l'Institut Antoni Cumella (Granollers), l'Institut Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat), l'INS Josep Mestres i Busquets (Viladecans), l'INS La Serreta (Rubí), l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme (Barcelona), de l'Escola Cervantes (Barcelona), l'Escola El Dofí (Premià de Mar) i l'IES Francisco de Goya (Barcelona) assisteixen a la projecció d’Estiu 1993 i al diàleg amb la cineasta Carla Simón, de l'equip de Cinema en curs.

Després de la projecció s'inicia un precís diàleg amb comentaris i preguntes sensibles que la cineasta respon amb gran generositat: sobre el desig de fer una pel·lícula sobre la pròpia infància, els personatges i les joves actrius, les localitzacions, els plans i els moviments de càmera, la seqüència del riu, el final…

08/04/2019

Tercera jornada de formació CinEd a Galícia

El 8 d'abril, en el marc del Plan Proxecta, es duu a terme la tercera i última jornada de formació CinEd a Galícia del curs 2018-2019. La sessió està conduïda pel cineasta de l'equip de Cinema en curs, Pep Garrido, i organitzada en col·laboració amb el CGAI – Centro Galego de Artes da Imaxe.

Es treball en profunditat El verdugo, de Luis García Berlanga, a partir de visionats i pràctiques creatives al voltant dels espais, els moviments de càmera, els atles visuals creats pel cineasta Javier Rebollo…

Podeu seguir totes les activitats al bloc del projecte.

05/04/2019

Projecció de 'El verdugo' al CGAI

El divendres 5 d'abril alumnes de l'IES Rafael Dieste de A Coruña assisteixen a la projecció CinEd de El verdugo de Luis García Berlanga al CGAI – Centro Galego de Artes da Imaxe.

En el diàleg posterior, es parla de la importància de les decisions personals, dels llindars que el personatge de José Luis va travessant al llarg del film, del costumbrismo, els sons, els espais claustrofòbics... I també es comparteixen algunes reflexions del cineasta, d'allò “berlanguià” i de l'esperpento de Valle Inclán.