En residència

Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona introdueix l'art contemporani als centres públics d'educació secundària a través del contacte directe i continuat d'un creador amb els estudiants.

Proposa als artistes que concebin una obra pròpia específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d'estudiants d'ESO, que participen en la ideació i realització de l'obra.  Al llarg de tot el curs, dins l'horari lectiu i amb l'acompanyament d'un equip de docents, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d'Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l'Associació A Bao A Qu.

Des de l'inici del programa el 2009, l'Associació A Bao A Qu ha comissariat i coordinat les residències de: Margarita Andreu, Marí Anson, Eduard Arbós, Mar Arza, L'Automàtica, Josep-Maria Balanyà, Isabel Banal, Erick Beltrán, Luis Bisbe, Xavier Bobés, Luz Broto, Tom Carr, Vicens Casassas, Daniel Chust Peters, Edu Comelles, Antònia Del Río, Domènec, Robert Ferrer i Martorell, Marta Galán, Salvador Juanpere, Francesca Llopis, Lolo i Sosaku, Jordi Mitjà, Pere Noguera, Nutcreatives, Daniela Ortiz, Perico Pastor, Josep Pedrals, Fernando Prats, Mònica Roselló, Lluís Sabadell Artiga, Mireia c. Saladrigues, Montserrat Soto, Francesc Torres i Pep Vidal.

Aquest curs 2016-17, comissariem i coordinem les residències de La Col, Pep Duran, Laia Estruch, Ana Garcia-Pineda, Toni Giró i Jaume Pitarch.

Per a més informació: http://enresidencia.org/ca