En residència

Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona introdueix l'art contemporani als centres públics d'educació secundària a través del contacte directe i continuat d'un creador amb els estudiants.

Proposa als artistes que concebin una obra pròpia específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d'estudiants d'ESO, que participen en la ideació i realització de l'obra.  Al llarg de tot el curs, dins l'horari lectiu i amb l'acompanyament d'un equip de docents, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d'Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l'Associació A Bao A Qu.

Des de l'inici del programa el 2009, l'Associació A Bao A Qu ha comissariat i coordinat les residències de: Margarita Andreu, Marí Anson, Eduard Arbós, Mar Arza, L'Automàtica, Josep-Maria Balanyà, Isabel Banal, Erick Beltrán, Luis Bisbe, Xavier Bobés, Luz Broto, La Col, Tom Carr, Vicens Casassas, Daniel Chust Peters, Edu Comelles, Antònia Del Río, Pep Duran, Domènec, Laia Estruch, Robert Ferrer i Martorell, Marta Galán, Ana Garcia-Pineda, Toni Giró, Salvador Juanpere, Francesca Llopis, Lolo i Sosaku, Jordi Mitjà, Pere Noguera, Nutcreatives, Daniela Ortiz, Perico Pastor, Josep Pedrals, Jaume Pitarch, Fernando Prats, Mònica Roselló, Lluís Sabadell Artiga, Mireia c. Saladrigues, Montserrat Soto, Francesc Torres i Pep Vidal.

Aquest curs 2017-2018, comissariem i coordinem les residències d'Alicia Casadesús, Laura Lanelli, Marc Larré, Makea tu vida, Mariona Moncunill, Antonio R. Montesinos i Martí Sales.

Per a més informació: http://enresidencia.org/ca