Filmoteca per a les escoles 2019-2020

Octubre 2019 - Maig 2020

A partir del mes d'octubre de 2019 la Filmoteca de Catalunya inicia la novena edició de la programació per a escoles i instituts.

A Bao A Qu ha dissenyat un programa que permet un acostament actiu, creatiu i reflexiu al cinema, tant a través d'alguns llargmetratges com de sessions dedicades a aspectes específics del cinema que abordarem a partir de fragments de films de cineastes.

Podeu consultar el programa d'A Bao A Qu i el programa complet aquí.

L'enquadrament: selecció de fragments de grans cineastes de tots els temps (6 i 8 de novembre). 3r i 4t ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

Estiu 1993, de Carla Simón (12 i 18 de desembre). Cicle Superior d'Educació primària / ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

El verdugo, de Luis García Berlanga (21 i 22 de gener). 3r i 4t ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

Llum i color al cinema. Selecció de fragments de grans cineastes de tots els temps (12 i 14 de febrer). Cicle Superior d'Educació primària / ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

Del cineasta a l'actor, de l'actor al personatge (28 de febrer i 6 de març). Cicle Superior d'Educació primària / ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

Els moviments de càmera: tècnica i potència expressiva (15 i 17 d'abril). Cicle Superior d'Educació primària / ESO / Batxillerat / Cicles Formatius.

 

 

Inscripcions: [email protected] / 93 556 51 98 / Filmoteca de Catalunya