• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 1118.
 • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vhosts/abaoaqu.org/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
17/10/2019

'Entre silencios' i 'Les ones ressonen' al Dubrovnik Film Festival

Els films Les ones ressonen, realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Barres i Ones, i Entre silencios, realitzat pels alumnes de 6è del CEIP A Rúa, tots dos a Cinema en curs 2018-2019, es projecten al Dubrovnik Film Festival.

01/10/2019

FILMOTECA PER A LES ESCOLES 2019-2020

Nova edició de la programació per a escoles i instituts de la Filmoteca de Catalunya. Des d'A Bao A Qu hem dissenyat un programa de sis sessions que permet un acostament actiu, creatiu i reflexiu al cinema a través de films i fragments de grans cineastes: 'L'enquadrament' (6 i 8 de novembre); 'Estiu 1993' (12 i 18 de desembre); 'El verdugo' (21 i 22 de gener); 'Llum i color al cinema' (12 i 14 de febrer); 'Del cineasta a l'actor, de l'actor al personatge' (28 de febrer i 6 de març); i 'Els moviments de càmera: tècnica i potència expressiva' (15 i 17 d'abril).

31/05/2019

Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca amb Carla Simón

El 31 de maig té lloc una inoblidable tarda de cinema a la Filmoteca de Catalunya amb els Joves Programadors Moving Cinema i la cineasta Carla Simón.

Després de la projecció en díptic de Llacunes, de Carla Simón i Les mains négatives, de Marguerite Duras, es comparteixen reflexions entorn de l'impuls de la creació, el valor dels espais, el muntatge, el paper dels records i els oblits en el procés de creació d'Estiu 1993

Una tarda molt reveladora que culmina mesos de treball amb els Joves Programadors Moving Cinema compartint pensaments, visionats, aprenentatges, vivències, entusiasmes i molt d'amor pel cinema.

La sessió es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu i la Filmoteca de Catalunya.

27/05/2019

Projecció de 'Il posto' als Cinemes Verdi de Barcelona

El 17 de maig, en el marc del projecte europeu CinEd, alumnes d'Experiències Cinema en curs a l'Institut Juan Manuel Zafra (Barcelona), l'Institut Moisès Broggi (Barcelona) i l'Institut Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat) comparteixen amb molta emoció la projecció de Il posto d'Ermanno Olmi als Cines Verdi de Barcelona.

En el diàleg posterior vam parlar de les relacions en el món laboral, del pla inicial i del final, de com el film comença i acaba amb el mateix pla, del treball amb el so i la música, del personatge de l'escriptor, d'en Domenico i la Magalí, de les mirades i el valor dels rostres…

02/05/2019

Festival Cine Ambulante

Núria Aidelman, co-directora d’A Bao A Qu, presenta Cinema en curs i imparteix una formació de tres dies per a docents de diversos centres educatius de Mèxic al festival itinerant Cine Ambulante al Laboratorio de Tecnologías el Rule, durant els dies que el festival s’atura a Ciutat de Mèxic.

30/04/2019

Projecció de 'El verdugo' a l'IES Rafael Dieste (A Coruña)

Durant la Setmana Cultural de l'IES Rafael Dieste d'A Coruña, dedicada al cinema, es programa el film El verdugo de Luis García Berlanga en una sessió desenvolupada en el marc de CinEd i en col·laboració amb el CGAI – Centro Galego de Artes da Imaxe. Assisteix l'alumnat de segon cicle d'ESO i Batxillerat del centre.

Els alumnes de Batxillerat, que havien assistit a la projecció en el CGAI, presenten el film i elaboren una fulla de sala que es reparteix entre el públic assistent.

Podeu llegir els seus comentaris al bloc del projecte.

30/04/2019

'COMENÇAR DE NOU' AL FESTIVAL CORTI A PONTE

El film Començar de nou, realitzat pels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Montjuïc a Cinema en curs 2017-2018, es projecta al festival Corti a Ponte. Hi ha tres projeccions de la pel·lícula: el 29 d’abril, a les 9h30, a l’aula Magna Pentagono d’Agripolis in Legnaro, el 2 de maig, a les 9h30, al cinema Porto Astra de Pàdua, i el 8 de maig, a les 9h30, a l’ajuntament de Ponte San Nicolò.

 

30/04/2019

'LLUNA CREIXENT' AL FESTIVAL CORTI A PONTE

El film Lluna creixent, realitzat pels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Maria Espinalt a Cinema en curs 2017-2018, es projecta al festival Corti a Ponte. Hi ha dues projeccions de la pel·lícula: el 30 d’abril, a les 9h30, al cinema Porto Astra de Pàdua, i el 7 de maig, a les 9h30, a l’ajuntament de Ponte San Nicolò.

 

27/04/2019

Sala Jove D'A 2019

En el marc de la novena edició del D'A Film Festival torna la Sala Jove D'A, la secció del festival desenvolupada per A Bao A Qu i programada per un grup de Joves Programadors Moving Cinema D'A 2019.

En aquesta segona edició, la secció compta amb 10 pel·lícules, presentacions i diàlegs amb els i les cineastes Clément Schneider, Jonás Trueba, Carla Simón i Alessia Chiesa.

Les pel·lícules programades són De chaque instant de Nicolas Philibert; Después también de Carla Simón, cineasta de l'equip de Cinema en cursEl día que resistía d'Alessia Chiesa; L'époque de Matthieu Bareyre; els quatre films que -de moment- integren el projecte Quién lo impide de Jonás Trueba: PrincipiantesSi vamos 28, volvemos 28Sólo somos i Tú también lo has vividoRuben Brandt, collector de Milorad Krstic; i Un violent désir de bonheur de Clément Schneider. Aquesta darrera sessió inaugura la Sala Jove D'A i és presentada pel grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca.

La Sala Jove D'A, oberta a tots els espectadors del festival, es du a terme el 26 d'abril a la Filmoteca de Catalunya i el 27 i 28 d'abril i el 3 de maig als Aribau Multicines.

26/04/2019

Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca... i al D'A Film Festival

El 26 d'abril té lloc la tercera sessió programada pels Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca que presenten Un violent désir de bonheur (2018), de Clément Schneider. La sessió, molt especial, inaugura la Sala Jove D'A, la secció del D'A Film Festival desenvolupada per A Bao A Qu, i compta amb la presencia del cineasta.

El director de la Filmoteca, Esteve Riambau, i el director del D'A Film Festival, Carlos R. Ríos, introdueixen el grup de joves que presenta el film i condueix el diàleg després de la projecció.

Amb comentaris i reflexions extraordinàriament riques i sensibles, es parla sobre escriure sense guió i assumir el dubte, els signes de la revolució, les revolucions interiors, els personatges de Gabriel i Marianne, sobre subvertir els símbols, del monòleg final i de prendre la paraula, de filmar l'espai i els rostres, dels actors i la vida…

La sessió es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu, la Filmoteca de Catalunya i el D'A Film Festival Barcelona.