'Des de l'Àfrica, descobrim Barcelona' at Mhic

A Bao A Qu proposa un taller de creació i descoberta fotogràfica centrat en la descoberta de l’espai a la ciutat de Barcelona. Els joves nouvinguts recorren i descobreixen diferents espais amb la intenció de fotografiar-los i entendre els espais des d’un nou punt de vista. L’activitat té la intenció d’acostar-los i familiaritzar-los amb el nou entorn, desenvolupant així un treball d’inserció, al mateix temps que desenvolupen les seves capacitats artístiques i creatives, a partir de la fotografia.

Amb motiu de l'exposició ‘Només d’anada’ del pintor Piero Sachetto, comissariada per l'Eulàlia Bosch, el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya impulsa diverses accions: dues propostes vinculades a l'exposició desenvolupades amb grups de joves. Per una banda, aquest taller de fotografia realitzat amb un grup de menors no acompanyats del SEP Kirikú (Sant Just Desvern) i que culmina amb el projecte 'Des de l'Àfrica, descobrim Barcelona'; per l'altra, un treball de correspondència entre el pintor i alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Barres i Ones de Badalona.

Podeu seguir tot el procés de creació del projecte fotogràfic al bloc de Fotografia en curs.

La presentació de tot el conjunt expositiu es realitza el dissabte 25 de gener de 2020 i es pot visitar fins el 30 de juny al mateix museu.

Un projecte d’Omar El Farouk, Abdourhaman Jallow, Basiru Jallow, Malang Kamaso, Souleymane Ndong, Fally Saine, Malan Souane i Moussa Sowe. Amb l'acompanyament de l'equip d'A Bao A Qu, la fotògrafa Mònica Roselló i Sergi López (educador SPE Kirikú)

EXPOSICIÓ FINS EL 30 DE JUNY DE 2020