Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca 2019-2020


T’interessa el cinema i descobrir nous cineastes? Tens entre 15 i 20 anys?
 Vols programar pel·lícules a la Filmoteca de Catalunya?

El grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca programarà una sessió mensual a la Filmoteca de Catalunya, entre febrer i juliol de 2020. Els Joves Programadors triaran la pel·lícula, la presentaran abans de la projecció i organitzaran i acompanyaran el diàleg posterior amb cineastes i professionals.

La proposta es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre el projecte europeu Moving Cinema, liderat i coordinat per A Bao A Qu – Cinema en curs, i la Filmoteca de Catalunya.


FUNCIONAMENT

- El grup de Joves Programadors es trobarà cada dimarts de 17h a 20h per a veure i comentar pel·lícules, dissenyar la programació, preparar les sessions, etc. Les sessions de treball seran acompanyades per professionals de l’equip de ‘Cinema en curs’.

- El grup de Joves Programadors programarà una sessió mensual oberta al públic a la Filmoteca de Catalunya. Les projeccions mensuals tindran lloc els divendres a les 18h30, entre febrer i juliol de 2020.

- La primera trobada serà el dimarts 8 d’octubre a les 17h.

- La participació en el projecte és gratuïta gràcies a la subvenció d’Europa Creativa MEDIA.


COM PARTICIPAR

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema a la Filmoteca, envia’ns el següent formulari incloent un text o un vídeo explicant què és el cinema per a tu, què et mou a participar, què esperes de l’experiència, etc: https://forms.gle/ZbLM8986fbktoqqq5

Les sol·licituds s'han d'enviar abans de dimecres 25 de setembre.

A partir de totes les sol·licituds es configurarà un grup d’un màxim de quinze Joves Programadors. El 2 d’octubre comunicarem a tots els sol·licitants les candidatures que han estat seleccionades. El dimarts 8 d’octubre tindrà lloc la primera trobada.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns o escriu-nos a A Bao A Qu: 93 285 31 81 / 677 06 27 46 / [email protected]