En residència

  Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona introdueix l'art contemporani als centres públics d'educació secundària a través del contacte directe i continuat d'un creador amb els estudiants.

Proposa als artistes que concebin una obra pròpia específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d'estudiants d'ESO, que participen en la ideació i realització de l'obra.  Al llarg de tot el curs, dins l'horari lectiu i amb l'acompanyament d'un equip de docents, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d'Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l'Associació A Bao A Qu.

Des de l'inici del programa el 2009, l'Associació A Bao A Qu ha comissariat i coordinat les residències de: Antoni Abad, Nora Ancarola i Marga Ximénez, Margarita Andreu, Martí Anson, Eduard Arbós, Mar Arza, L'Automàtica, Josep-Maria Balanyà, Isabel Banal, Erick Beltrán, Luis Bisbe, Xavier Bobés, Luz Broto, Alícia Casadesús i Antoni Clapés, La Col, Tom Carr, Vicens Casassas, Daniel Chust Peters, Edu Comelles, Antònia Del Río, Pep Duran, Domènec, Laia Estruch, Robert Ferrer i Martorell, Marta Galán, Ana Garcia-Pineda, Toni Giró, Salvador Juanpere, Marc Larré, Laura Llaneli, Francesca Llopis, Lolo i Sosaku, Makea tu vida, Mariona Moncunill, Jordi Mitjà, Pere Noguera, Nutcreatives, Bruno Ollé, Daniela Ortiz, Claudia Pagès, Perico Pastor, Josep Pedrals, Alberto Peral, Jaume Pitarch, Mònica Planes, Fernando Prats, Antonio R. Montesinos, Mònica Roselló, Lluís Sabadell Artiga, Mireia c. Saladrigues, Martí Sales, Adrian Schindler, Mercè Soler, Montserrat Soto, Francesc Torres i Pep Vidal.

Aquest curs 2019-2020, comissariem i coordinem les residències Anna Dot, Maria Llop i Vanesa Varela, Clara Nubiola, Alejandro Palacín i Martín Vitaliti.

 

Per a més informació: http://enresidencia.org/ca